Op 30 maart aanstaande houden we een vierde Denk & Doe mee!-café, dit keer in het vernieuwde gemeentehuis. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Naar verwachting zal het café om 21.30 uur eindigen.

Tijdens het café passeren verschillende initiatieven de revue die de afgelopen periode succesvol zijn afgerond. Verschillende initiatiefnemers delen hun ervaringen met het organiseren van een initiatief. Valkuilen, tips en succesfactoren, alles komt aan bod. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen aan de initiatiefnemers te stellen en in gesprek te gaan met medewerkers van het Denk & Doe mee!-fonds. Het café is ideaal voor Capellenaren en Capelse organisaties en bedrijven die een maatschappelijk initiatief willen starten en daarbij hulp kunnen gebruiken.

Denk & Doe mee!-fonds

Met het Denk & Doe mee!-fonds ondersteunt de gemeente initiatieven van Capelse bewoners, organisaties en ondernemers. In de stad zijn er volop goede ideeën. Overal in Capelle ontstaan maatschappelijke initiatieven om de stad nog beter, mooier en leefbaarder te maken. De gemeente wil deze initiatieven waar nodig ondersteunen. Daarom is het Denk & Doe mee!-fonds opgericht. Het fonds kan ondersteunen met een financiële bijdrage, maar ook andere vormen van ondersteuning zijn mogelijk.

Bent u bewoner en wilt u deze avond bijwonen, omdat u ook een goed idee heeft om het woon-, werk- en/of leefklimaat in uw wijk of geheel Capelle aan den IJssel te verbeteren, stuur dan een email naar: denkendoemeefonds@capelleaandenijssel.nl.